به گزارش تیترما، سارا بهمنیار ملیپوش گیلانی کاراته در اولین مرحلهی لیگ جهانی در شیلی با شکست در دیدار رده بندی از کسب مدال این دوره از مسابقات باز ماند.
بهمنیار که در وزن ۵۰- کیلوگرم به مصاف رقبای خود رفت، پس از استراحت در دور اول، در مرحلهی دوم برابر جولیانا دی اولیورا از برزیل قرار گرفت که در نهایت این حریف را با نتیجه ۷ بر صفر شکست داد.
وی در دور سوم نیز رو در روی آیچا سایا از مراکش قرار گرفت که حریف را با نتیجهی ۴بر ۲ مغلوب کرد و در مرحلهی بعدنیز برابر سراپ اوزچلیک از ترکیه دارنده شش مدال طلا، یک نقره و دو برنز کاراته وان و قهرمان جهان قرار گرفت که در نهایت با نتیجه۶ بر ۲مغلوب حریف شد.
این ملیپوش در دیدار ردهبندی با قبول شکست برابر حریفی از کشور چین، از کسب مدال برنز بازماند.
گفتنی است؛ نخستین مرحلهی لیگ جهانی کاراته وان در سال ۲۰۲۰ از روز جمعه با حضور ۴۶۶ کاراته کای از ۶۵ کشور جهان به میزبانی سانتیاگو در شیلی برگزار و در نهایت تیم ملی ایران با کسب پنج مدال طلا و یک مدال برنز قهرمانی این مسابقات شد.
- منبع خبر : اختصاصی