به گزارش تیترما، روزنامهی دیلی میل نوشت: محققان دانشگاه پزشکی «سوات کارولینا» در آمریکا در این مطالعه، اسکن های مغزی ۳۳۹ بیمار مبتلا به کاهش خفیف شناختی را با میانگین سنی ۷۲ سال بررسی کردند.
از این افراد، ۷۲ نفر به آلزایمر مبتلا شدند در حالیکه شرایط ۲۶۷ نفر دیگر ثابت باقی ماند. محققان مشاهده کردند بیماران مبتلا به کاهش شناختی خفیف با علایم اضطراب، سریعتر از افراد فاقد اضطراب به بیماری آلزایمر مبتلا میشوند.
محققان امیدوارند که نتایج این مطالعه به ابداع درمانهای جدیدی برای به تاخیر انداختن شروع بیماری آلزایمر در افراد مبتلا به کاهش خفیف شناختی منجر شود.
بیماری آلزایمر یک بحران جدی سلامت در جهان است. شمار مرگهای ناشی از این بیماری از سال ۲۰۰۰ تاکنون بیش از دو برابر شده و در حال حاضر پنجمین علت اصلی مرگ در بین افراد بالا ۶۵ سال است.
بسیاری از افراد مبتلا به بیماری آلزایمر ابتدا از اختلال شناختی خفیف رنج میبرند و روند کاهش تواناییهای شناختی مانند حافظه و مهارتهای فکری سریعتر از آن است که به طور معمول با پیری همراه است. اضطراب در بیماران با اختلال شناختی خفیف، همواره مشاهده شده است، اگرچه نقش آن در پیشرفت بیماری به خوبی شناخته نشده است.
«ماریا ویتوریا سامپیناتو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کارولینای جنوبی، در این باره میگوید: «ما میدانیم که کاهش حجم برخی نقاط مغزی، فاکتور پیشبینی کننده روند پپیشرفت بیماری آلزایمر است.»
با این حال محققان اذعان داشتند که آنها هنوز نمی دانند که آیا اضطراب موجب بروز مشکلات حافظهای و افزایش سرعت کاهش شناختی میشود و یا اینکه مشکلات حافظهای موجب بروز اضطراب میشود.
- منبع خبر : ایرنا