«حسن فیروزی» به روایت میزان + آلبوم عکس
«حسن فیروزی» به روایت میزان + آلبوم عکس
فایل‌ها را به درخواست و هدایت ادمین یک صفحه معاند به نام فریاد آزادی تهیه و برایشان ارسال می‌کردم.

حسن فیروزی کیست

به گزارش تیترما؛ خبرگزاری میزان نوشت: هفته گذشته مرکز رسانه قوه قضاییه، با انتشار خبری اعلام کرد، فردی به نام حسن فیروزی که رسانه‌های ضد انقلاب ادعا کرده بودند در زندان شکنجه شده و به کما رفته است، در حال فرار از مرز‌های کشور در محدوده آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت و شب گذشته با پرواز شماره ۱۲۴۱ به تهران منتقل شده است.

فیروزی پس از بازداشت ماجرای ادعا‌های پرتعداد پیرامون خود را شرح داد.

توضیح قوه قضاییه درباره پرونده «حسن فیروزی»

 

وی در اولین اظهاراتش بیان کرد در مدت زمانی که به خواست و اراده خود مفقود شده بوده است بنا به هدایت و درخواست شبکه‌های رسانه‌ای معاند تصاویر و فایل‌های صوتی جعلی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌داده است.

فیروزی همچنین درخصوص تصاویر و فایل‌های صوتی منتسب به خود گفت: فایل‌ها را به درخواست و هدایت ادمین یک صفحه معاند به نام فریاد ازادی تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌‎های من در شبکه‎های مجازی به صورت گسترده منتشر شده بود، سهیل ادمین صفحه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواست تا دستورات و خواسته‎هایشان را اجرا کنم.

فیروزی درباره جزییات ماجرا و بدهی مالی که داشته می‌گوید: شریک داشتم و در بازار با برادر خود در میدان‌تره‌بار کار می‌کردم.

وی گفت: با کار‌هایی که انجام دادم خانه و ماشین خریدم، به دلیل اینکه شریکم سرم کلاه گذاشت، به مشکل مالی خوردم و تمام طلبکار‌ها به سراغم آمدند.

حسن فیروزی اظهار کرد: طلبکار‌ها به دلیل افزایش بدهی سفته‌های زیادی از من گرفتند. نزدیک به ۲ میلیارد سفته دست طلبکار‌ها داشتم.

فیروزی ادامه داد: بعد از اینکه فشار طلبکار‌ها و خانواده زیاد شد، تصمیم گرفتم خانه را ترک کنم. به مهمانسرایی در مرکز تهران رفتم و حدود ۱۳ روز در آنجا ماندم بعد تصمیم گرفتم به جنوب کشور بروم.

 

توضیح قوه قضاییه درباره پرونده «حسن فیروزی»

 

فیروزی مدعی است، در این مدت تلفن همراه خود را خاموش کرده و از جایی خبر نداشته است تا اینکه بعد از مدتی تلفن همراهش را روشن کرده و می‌بیند عکسش در فضای مجازی منتشر شده است.

حسن فیروزی اینگونه ادامه می‌دهد که «بردارزاده‌ام عکسم را منتشر کرده و گفته بود که عموی من بیمار است و گم شده است.»

فیروزی ادامه داد: بعد از مدتی دیدم که عکسم همه جا منتشر شده است. متهم در اینجا توضیح نمی‌دهد که با چه فرایندی و در نتیجه چه اتفاقی عکس او به عنوان فرد بازداشت شده در اغتشاشات و شخصی که در آستانه اعدام است در رسانه‌های معاند پخش شده بوده است.

فیروزی گفت: اول خواستم اعاده حیثیت کنم که عکسم پخش شده و بتوانم پولی دریافت کنم، اما با خودم فکر کردم که این کار شدنی نیست.

حسن فیروزی گفت: در یکی از صفحات رسانه‌های اپوزیسیون در بخش کامنت‌ها نوشتم که این حسن فیروزی آدم گرفتاری هست و خانواده وی به پول نیاز دارند. ادمین این صفحه به من پیام داد و گفت باید ثابت کنی که با حسن فیروزی ارتباط داری و من هم برای همین دلیل ۴، ۵ ویس برای وی ارسال کردم.

فیروزی ادامه داد: تمام مطالبی که درباره من در فضای مجازی منتشر شده و گفتند که در کما هستم را خود آن افراد به واسطه سهیل (ادمین یکی از صفحات معاند در فضای مجازی) در رسانه‌های معاند منتشر کرده بودند. پس از مدتی که از ارتباط من با سهیل گذشت او از من خواست عکس‌هایی که بدون لباس هستم را برای او ارسال کنم تا پروژه وارد فاز جدیدی شود. آن عکس‌ها را ارسال کردم و خود او با استفاده از نرم افزار روی بدن من آثار کبودی ایجاد کرد.

 

توضیح قوه قضاییه درباره پرونده «حسن فیروزی»

 

وی در مورد چگونگی انتشار خبر ها‌ی جعلی و تصویر فتوشاپی از وی در بی بی سی و اینترنشنال گفت: ان‌ها به صورت مستقیم مطلبی از من قبول نمی‌کردند همه موارد و ارتباطات از طریق ادمین صفحه ضد انقلاب «فریاد ازادی» انجام میشد و هر چه ادمین این صفحه تایید می‌کرد بلافاصله در اینترنشنال و بی بی سی منتشر می‌شد.

وی در رابطه با اینکه آیا در طول مدت مفقود شدن خودخواسته بازداشت یا شکنجه شده بوده است یا نه افزود: در طول مدتی که به خواست خودم کسی از من خبر نداشت، اصلا در بازداشت نبودم که بخواهند من را بزنند. تمام اطلاعات غلطی که درباره من تولید و منتشر می‌شد توسط رسانه‌های ضد انقلاب تهیه و در فضای مجازی بارگذاری می‌شد.

ادمین صفحه رسانه ضد انقلاب در توجیه اینکه چرا با عکس‌ها و نام من در حال تولید محتواست به من می‌گفت: عکس‌هایت را ادیت می‌کنم تا به تو کمک کنیم مشهور شوی و بعد بدهی هایت را پرداخت کنی.

  • منبع خبر : خبرگزاری میزان