به گزارش ایسنا، در یکی دو سال اخیر، ابهامهای زیادی در روند جذب بازیکن و اقدامات اقتصادی باشگاه پرسپولیس و شکستهایی در پروندههای حقوقی باشگاه وجود داشت. در این بین باشگاه پرسپولیس هم به خاطر این ابهامها متوجه زیانهای اقتصادی زیادی شد که باشگاه را از نظر مالی دچار بحران کرد اما هیچوقت این موضوعات بررسی نشدند.
با روی کار آمدن جعفر سمیعی در باشگاه پرسپولیس، یکی از اهداف این مدیر، مبارزه با فساد اعلام شد و قرار بود این هدف در برنامههای اصلی مدیرعامل جدید باشد اما با گذشت ۲۲ روز از حضور سمیعی به نظر میرسد، اقدام ملموسی در این مورد انجام نشده است.
برانکو-الاهلی و شکایتی که نشد
در پرونده برانکو و بحث مطالباتش از پرسپولیس مباحث مختلفی مطرح است که ایسنا پیش از این به آن پرداخته است. از شکایت نکردن از باشگاه عربستانی به خاطر تخلف فاحش و تحریک سرمربی تحت قرارداد پرسپولیس تا توافقی که میتوانست با برانکو انجام بپذیرد تا سرخها حدود ۵۰۰ هزار یورو کمتر پرداخت کنند.
۴ مهاجم خارجی و ابهامهای فراوان
در دو فصل اخیر پرسپولیس با ماریو بودیمیر (۵۰۰ هزار یورو)، جونیور براندائو (۵۷۲ هزار دلار)، استوکس (۲۷۰ هزار دلار) و اوساگونا (۱۵۰ هزار دلار) به عنوان مهاجم خارجی قرارداد بسته که مجموع قرارداد این بازیکنان حدود یک میلیون و ۵۸۰ هزار دلار میشود اما این بازیکنان عملا هیچ تاثیری در روند قهرمانیهای پرسپولیس ایفا نکردند.
ابهامهای فراوان درباره روند عقد قرارداد کارگزار
وقتی در آبان ۹۸، پرسپولیس تحت مدیریت محمد حسن انصاریفرد با شرکتی به عنوان کارگزار باشگاه قرارداد بست، انتقادات زیادی به بندهای این قرارداد و تعهدات فراتر از انتظار پرسپولیس مطرح شد. رسانههای مختلف از جمله ایسنا بارها با انتشار این قرارداد و الحاقیه آن (که ۲۲ اردیبهشت ۹۹ به امضا رسید) ایراداتی به آن وارد کردند که هیچوقت پاسخ قانع کنندهای به آنها از سوی باشگاه پرسپولیس داده نشد.
کالدرون و ۵۷۰ هزار دلار ناقابل!
درباره ماجرای قرارداد کالدرون و اینکه مطالبات او از روی عمد، چند روز دیر پرداخت شد، خیلیها خبر دارند. همین شاهکار مدیریتی باعث شده حالا مربی آرژانتینی بدون اینکه نیم فصل دوم لیگ نوزدهم در پرسپولیس فعالیت کند، مطالبات خود و دستیارانش را با حکم فیفا بگیرد.
ادعای رسولپناه که بررسی نشد
مهدی رسولپناه پیش از ترک باشگاه پرسپولیس، در یک گفتوگو میان هواداران که ویدئو آن منتشر شد، ادعایی را مطرح کرد که قابل بررسی است. او از نقش یک دلال در نقلوانتقالات پیش فصل پرسپولیس پرده برداشته ولی تا به حال کسی بررسی نکرده که چقدر این ادعا حقیقت دارد.
اینکه طی چند سال اخیر در پرسپولیس فساد وجود داشته یا نه، سوالی است که جعفر سمیعی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه و مدعی مبارزه با فساد باید درباره آن توضیح بدهد. اگر در پرسپولیس فسادی وجود نداشته، چطور مدیرعامل جدید باشگاه یکی از اهداف خود را مبارزه با فساد مطرح کرد و اگر فسادی وجود داشته، طی ۲۲ روز اخیر چه اقدامی برای مبارزه با آن صورت گرفته است؟
- منبع خبر : ایسنا