بهگزارش تیترما، «ایران»، نوشت:
ظهر یکشنبه ۱۰ آذر، مأموران کلانتری ۱۱ هفت چنار با شکایتهای مردمی مطلع شدند که یک قصابی اقدام به نگهداری و توزیع گوشتهای فاسد کرده است.
بلافاصله تیمی از مأموران کلانتری به نشانی اعلامی اعزام و به بررسی موضوع پرداختند. با حضور مأموران در محل مشخص شد که مالک قصابی از یخچالهایی برای نگهداری گوشتها استفاده میکند که دمای مناسبی ندارد و موجب شده که گوشتهای داخل یخچالها فاسد بشود.
سرهنگ هادی زمانیان رئیس کلانتری در ادامه گفت: در گام بعدی از تحقیقات پلیسی، مشخص شد که مالک قصابی در زیرزمین محل سکونتش، دام و طیور زنده نگه میدارد و با ذبح غیربهداشتی و نگهداری آنها در زیرزمین، گوشتهای فاسد را به اهالی محل میفروشد. علاوه بر گوشتهای فاسد، در زیرزمین محل سکونتش، مقداری ضایعات گوسفندی و لوازم تهیه غذای فست فودی نیز وجود داشت که نشانگر این بود متهم این ضایعات را برای تهیه مواد غذایی فست فودی مصرف میکند.
در ادامه تحقیقات مشخص شد پسر این خانواده نیز دارای مغازه ساندویچ فروشی است و با همکاری پدرش مواد غذایی فست فودی مانند همبرگر و… از ضایعات گوسفندی تهیه میکند. با حضور نماینده دامپزشکی استان تهران در محل ۴۰۰ کیلو گوشت فاسد و ضایعات گوسفندی کشف شد. متهمان در بازجوییهای اولیه به جرم خود اعتراف کردند.