به گزارش تیترما، فردین مهرابیان در گفتوگو با ایرنا افزود : در هر حال مردم باید همچنان برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا رفتارهای بهداشتی را رعایت کنند، فروکش کردن بیماری آنفلوآنزا در گیلان به این معنی نیست که مردم نسبت به پیشگیری از این بیماری بیتوجه باشند.
وی اظهار داشت: درحال حاضر، هیچ کمبود داروی آنفلوآنزا در استان گیلان نداشته و مشکلی در این باره وجود ندارد.
مهرابیان با اشاره به ضرورت توجه به رعایت بهداشت به ویژه در واحدهای آموزشی و اماکن عمومی برای پیشگیری از آنفلوآنزا خاطر نشان کرد : آموزش پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا در مدارس از جمله ضرورتهاست که با حضور کارشناسان بهداشتی و مسئولان بهداشتی مدارس، این آموزشها انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه توجه به راههای پیشگیری برای جلوگیری از بیماری آنفلوآنزا نقش مهمی دارد، اضافه کرد: استفاده از دستمال هنگام عطسه و سرفه و وسایل جداگانه از جمله ظروف و … در پیشگیری دارای اهمیت است، استراحت در منزل و استفاده از مایعات فروان در کاهش علایم و بهبود بیماری مفید می باشد.
بر اساس آخرین آمار، از ابتدای امسال تا شانزدهم ماه جاری، ۶۳ نفر در گیلان به بیماری آنفلوآنزا مبتلا شدند، در این مدت ۲ هزار و ۴۰۹ مورد آنفلوآنزای سرپایی (شبه آنفلوآنزا) در استان گزارش شده که از این تعداد ۸۵۰ بیمار در بیمارستانها بستری و تحت درمان قرار گرفتند.
شستن دستها با آب و صابون و یا تمیز کردن آن با محلولهای ضدعفونی کننده در پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا نقش مهمی دارد، ضمن اینکه از مالیدن و تماس دست آلوده به چشم ها، بینی و دهان باید خودداری شود.
آنفلوآنزا بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلو درد و درد عضلانی همراه است، ویروس بیماری آنفلوانزای فوق حاد انسانی از طریق ترشحات آلوده منتقل میشود بنابراین باید از تماس دست با چشم و بینی خودداری شود.