سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 29 April , 2025
  • چرا «مازیار» ایران را  ترک نکرد؟ 17 فروردین 1404

    سالروز درگذشت عبدالرضا کیانی‌نژاد خواننده‌ی ترانه‌ی ماهی‌گیر؛
    چرا «مازیار» ایران را ترک نکرد؟

    ۱۶ فروردین‌ماه، بیست و هشتمین سالگرد درگذشت «مازیار» است. خواننده‌ی پاپی که از سال ۱۳۵۹ بدون دلیل مشخصی به حاشیه رفت، اما هیچ‌گاه حاضر به ترک وطنش نشد.

کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد 05 اسفند 1403
دادستان عمومی و انقلاب تهران:

کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

دادستان عمومی و انقلاب تهران از صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران ۵ روز پس از دستگیری خبر داد.

دزدان عمده صرافى مى‌کنند 15 دی 1403

دزدان عمده صرافى مى‌کنند

به خاطر رباخواری بانک ها و مؤسسات اعتباری و مالی، غذای بدون شبهه هیچ جا پیدا نمی شود. بعد چگونه انتظار برآورده شدن دعای خود و بارش رحمت الهی را داشته باشیم.

هشتمین نشست انجمن قلم لنگرود برگزار شد 11 دی 1403

هشتمین نشست انجمن قلم لنگرود برگزار شد

نقش قلم در پیش‌برد فرهنگ در نشست هشتم انجمن قلم شهرستان لنگرود بررسی شد.

مدارس ابتدایی گیلان مجازی شد 23 آذر 1403
به مدت 2 روز؛

مدارس ابتدایی گیلان مجازی شد

کلیه کودکستان‌ها و مراکز پیش‌دبستانی و مدارس ابتدایی گیلان طی دو روز آینده شنبه و یکشنبه غیرحضوری هستند.

۷۳ درصد مبتلایان HIV در گروه سنی ۲۰ تا ۴۵ سال هستند 04 آذر 1403
رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران اعلام کرد:

۷۳ درصد مبتلایان HIV در گروه سنی ۲۰ تا ۴۵ سال هستند

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران با اشاره به تغییر الگوی انتقال بیماری HIV در کشور، گفت: متاسفانه برخی از محرک‌های روانگردان همچون ماری‌جوآنا و آمفتامین به دلیل اختلال شناختی و رفتاری و همچنین افزایش میل جنسی سبب قرار گرفتن افراد در معرض رفتارهای پرخطر جنسی می‌شوند و همین امر انتقال HIV را بشدت افزایش می‌دهد.