رییس اداره‌ی شیلات شهرستان لاهیجان گفت: در سال جاری از ۲۲۳ مزرعه‌ی موجود در شهرستان لاهیجان ۵۶۴ تن گوشت آبزیان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.

به گزارش تیترما، عباس نیک‌بخش در گفت و گو با ایرنا با اشاره به این‌که در سال ۹۷ حدود ۴۴۸ تن گوشت آبزیان درشهرستان لاهیجان تولید شده است، افزود :حدود ۲۱۱مزرعه‌ی گرم آبی و ۱۲ مزرعه‌ی سردابی در شهرستان لاهیجان فعالیت دارد که این مزارع در زمینه‌ی تولید ماهیان زینتی و خاویاری نیز  فعالیت می‌کنند.

وی اظهار داشت: در شهرستان لاهیجان به صورت مستقیم ۲۳۵ نفر در حوزه‌ی آبزی‌پروری اشتغال دارند.

نیک بخش خاطرنشان کرد :ماهیان تولید شده در شهرستان لاهیجان علاوه بر بازار داخلی به شهرستان‌ها و استان‌های هم‌جوار هم صادر می‌شود .

لاهیجان در ۴۰کیلومتری شرق مرکز گیلان قرار دارد و  چای،  برنج، ابریشم و تولید آبزیان از عمده تولیدات این شهرستان محسوب می‌شود.