مبتلایان به کم خونی چه بخورند؟
مبتلایان به کم خونی چه بخورند؟
رییس انجمن تغذیه‌ی استان البرز گفت: گوشت گاو و گوسفند تغذیه شده با علف، گوشت بوقلمون، اسفناج و دانه های کدوتنبل از جمله مواد غذایی است که به افراد کم خون توصیه می‌شود.

به گزارش تیترما، فرزانه باقرزاده، رییس انجمن تغذیه‌ی استان البرز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کم خونی (آنمی) یک اختلال جدی است که بر شمارش گلبول‌های قرمز خون تاثیر می‌گذارد.

وی افزود: اگر درمان مناسبی برای کم خونی نداشته باشیم، افت انرژی ناشی از این موضوع با گذشت زمان می‌تواند خطرات جدی برای سلامت بدن داشته باشد.

باقرزاده گفت: گوشت گاو و گوسفند تغذیه شده با علف، بوقلمون، صدف چروک، صدف دو کفه ای، مرغ و صدف سیاه به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می‌شود.

رییس انجمن تغذیه‌ی البرز افزود: از منابع غذایی غیرگوشتی و غذای دریایی حاوی آهن یا ویتامین B۱۲ نیز می‌توان به اسفناج، چغندر سوییسی، دانه‌های کدو تنبل و بروکلی اشاره کرد.

باقرزاده گفت: بیماران مبتلا به کم خونی باید مراقب میزان مصرف کلسیم، کافئین، حبوبات و غلات نیز باشند، تمام این خوراکی‌ها می‌توانند اثری منفی بر جذب آهن داشته باشند.

رییس انجمن تغذیه‌ی استان افزود: شایع ترین علایم کم خونی، سرگیجه، تپش قلب، پوست زرد رنگ و سردردهای منظم است.