کاهش قیمت گوشت قرمز در کرمانشاه
کاهش قیمت گوشت قرمز در کرمانشاه
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از افزایش تولید گوشت قرمز در این استان و کاهش قیمت خبر داد.

به گزارش بانانیوز؛ نوربخش حاتمی رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به کاهش قیمت گوشت قرمز در استان کرمانشاه، گفت: هم اکنون هر کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی لاشه به قیمت ۹۳ هزار تومان در استان عرضه می‌شود. ضمن این‌که گوشت قرمز لاشه‌ی گوساله نیز در استان به قیمت هر کیلوگرم بین ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان عرضه می‌شود..
نوربخش حاتمی با اشاره به افزایش ۴ هزار تنی تولید گوشت قرمز استان در سال جاری، گفت: تا سال گذشته میزان تولیدات گوشت قرمز استان حدود ۳۶ هزار تن بود که این میزان تا پایان سال به ۴۰ هزار تن خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه مازاد تولید گوشت قرمز داریم، گفت: نیاز سالانه‌ی استان به گوشت قرمز ۲۶ هزار تن است و مابقی گوشت تولیدی که حدود ۱۴ هزار تن است، به دیگر استان‌ها فرستاده می‌شود.